Jumala voi…

Jaakko Sopanen:


Marraskuun puolessa välissä käynnistyy Kainuussa Jumala voi –kampanja. Evankelista Marko Selkomaa vierailee silloin maakuntamme eri paikkakunnilla julistaen evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta.

Haluamme kertoa kaikille ihmisille, että Jumala voi auttaa ihmistä. Teemme sen ensiksikin siksi, koska se on seurakunnan tehtävä. Lähetyskäsky velvoittaa Jeesukseen uskovia kutsumaan ihmisiä Jeesuksen luokse. Kysymys ei ole erityisesti siitä miten se tehdään, vaan että se tehdään.

Toiseksi siihen velvoittaa meitä Raamatun opetus. Jeesus puhuu suolasta ja valosta sanoen, että suolan pitää maistua ja valon valaista. Kuljemme nyt kohti pimeää ja kaamosta. Siksi on aina hienoa, jos joku on laittanut ulos valoja jotka valaisevat, pieniä tai suuria. Me haluamme kristittyinä kertoa: Jumalassa on toivo ja valo pimeyden keskellä. Jumala antaa kaikki synnit anteeksi ja iankaikkisen elämän niille, jotka sitä häneltä pyytävät. Ei tarvitse jäädä pimeyteen.

Kolmanneksi, haluamme kertoa että Jumala voi, koska se on meidän monien Jeesukseen uskovien oma kokemus. Jeesus on tullut elämämme pimeyteen ja synkeys on poistunut. Epätoivon tilalle on tullut toivo, epäilyksen tilalle luottamus, rauhattomuuden tilalle rauha. Olemmepa saaneet nähdä Jeesuksen parantaneen aivan fyysisiäkin sairauksia. Kaikesta tästä kiitämme Jumalaa. Jumala voi.

Siksi haluan esittää sinulle kutsun: Tule mukaan Markon tilaisuuksiin. Tarkemmat tiedot tilaisuuksista löydät esimerkiksi tämän nettisivun etusivulta. Joku on sanonut: Jos odotat itseltäsi, masennut. Jos odotat toisilta ihmisiltä, petyt. Mutta Jeesuksen luokse tullessasi elämäsi muuttuu. Jumala voi.

Siunausta ja iloa elämääsi toivottaen,
Jaakko Sopanen, pastori, Sotkamon helluntaiseurakunta

BLOGI

Uusi blogiteksti ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia, vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat mm:

  • Mirka Virtanen

  • Ylioppilas, ylistyksenjohtaja

Uusimmat blogitekstit

Puutarhan hoitoa

Julkaistu : 9.6.2024

Kapinoi vastaan!

Julkaistu : 15.5.2024

Kaksi kaverusta

Julkaistu : 15.2.2024

Uskon rannaton meri

Julkaistu : 18.1.2024

Riippuvainen Jeesuksesta.

Julkaistu : 30.11.2023

Sitä on kaikkialla.

Julkaistu : 23.10.2023

Arvokas taideteos

Julkaistu : 7.9.2023

Nenä, korva, varpaanväli.

Julkaistu : 16.6.2023

Viimeiset sanat

Julkaistu : 24.5.2023

Jumala on kutsujen Jumala

Julkaistu : 27.4.2023

Etsikää niin te löydätte

Julkaistu : 30.3.2023

Enemmän uskoa, vähemmän pelkoja

Julkaistu : 16.3.2023

Ajatuksia tulesta.

Julkaistu : 23.2.2023

Vapaasti tulla ja mennä?

Julkaistu : 7.2.2023