Jumala voi…

Jaakko Sopanen:


Marraskuun puolessa välissä käynnistyy Kainuussa Jumala voi –kampanja. Evankelista Marko Selkomaa vierailee silloin maakuntamme eri paikkakunnilla julistaen evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta.

Haluamme kertoa kaikille ihmisille, että Jumala voi auttaa ihmistä. Teemme sen ensiksikin siksi, koska se on seurakunnan tehtävä. Lähetyskäsky velvoittaa Jeesukseen uskovia kutsumaan ihmisiä Jeesuksen luokse. Kysymys ei ole erityisesti siitä miten se tehdään, vaan että se tehdään.

Toiseksi siihen velvoittaa meitä Raamatun opetus. Jeesus puhuu suolasta ja valosta sanoen, että suolan pitää maistua ja valon valaista. Kuljemme nyt kohti pimeää ja kaamosta. Siksi on aina hienoa, jos joku on laittanut ulos valoja jotka valaisevat, pieniä tai suuria. Me haluamme kristittyinä kertoa: Jumalassa on toivo ja valo pimeyden keskellä. Jumala antaa kaikki synnit anteeksi ja iankaikkisen elämän niille, jotka sitä häneltä pyytävät. Ei tarvitse jäädä pimeyteen.

Kolmanneksi, haluamme kertoa että Jumala voi, koska se on meidän monien Jeesukseen uskovien oma kokemus. Jeesus on tullut elämämme pimeyteen ja synkeys on poistunut. Epätoivon tilalle on tullut toivo, epäilyksen tilalle luottamus, rauhattomuuden tilalle rauha. Olemmepa saaneet nähdä Jeesuksen parantaneen aivan fyysisiäkin sairauksia. Kaikesta tästä kiitämme Jumalaa. Jumala voi.

Siksi haluan esittää sinulle kutsun: Tule mukaan Markon tilaisuuksiin. Tarkemmat tiedot tilaisuuksista löydät esimerkiksi tämän nettisivun etusivulta. Joku on sanonut: Jos odotat itseltäsi, masennut. Jos odotat toisilta ihmisiltä, petyt. Mutta Jeesuksen luokse tullessasi elämäsi muuttuu. Jumala voi.

Siunausta ja iloa elämääsi toivottaen,
Jaakko Sopanen, pastori, Sotkamon helluntaiseurakunta

BLOGI

Uusi blogiteksti vaihtuu joka toinen viikko.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat:

Uusimmat blogitekstit

Siunatkaa!

Julkaistu : 16.9.2021

Kova jätkä!

Julkaistu : 30.8.2021

Arkista jumalanpalvelusta

Julkaistu : 24.8.2021

Sydämen huokaus.

Julkaistu : 3.8.2021

Aarre

Julkaistu : 8.7.2021

Vauvaterveisiä

Julkaistu : 11.6.2021

Yhteys on enemmän

Julkaistu : 2.6.2021

Hyvää äitienpäivää!

Julkaistu : 9.5.2021

Maaliin asti!

Julkaistu : 24.4.2021

Opistonmäen opettamaa

Julkaistu : 10.4.2021

Pääsiäinen

Julkaistu : 31.3.2021

Karaoke-Kaisa

Julkaistu : 18.3.2021

Räyhäävä Herran palvelija

Julkaistu : 5.3.2021