Lähetystyön aitiopaikalla

Marko Selkomaa:

Vuoden alkuviikot ovat olleet minulle uuden oppimisen aikaa. Sain aloittaa Avainmedia lähetysjärjestön työyhteydessä tammikuun ensimmäinen päivä. Henkilökohtaisesti päällimmäisenä on syvä kiitollisuus, suuri motivaatiotaso ja olo, että saan elää ja työskennellä elämäntarkoitukseni ja kutsumukseni ytimessä.

Olin pitämässä lähetystilaisuuksia toiminnanjohtajamme Niilo Närhin kanssa ja Niilo kertoi elämänmuutoksista eri puolilla maailmaa, joita evankeliumi oli saanut aikaan. Kuuntelin tippa linssissä. Muistin, kuinka vuonna 1991, kaksikymmentäyhdeksän vuotta sitten, sain aloittaa kokopäiväisesti evankeliumin työssä. Olin tullut uskoon kolmetoistavuotiaana. Suurin haluni ja harrastukseni oli kertoa Jeesuksesta toisille siitä lähtien. Koin, että peruskutsumukseni oli olla saarnaaja ja lähetyssaarnaaja jonain päivänä.

Niilon puhuessa, muistelin, kuinka elokuussa 1991 sain ensimmäisen palkkani koulutyöntekijänä. Se oli nykymittapuulla hyvin vaatimaton ja arviolta noin kymmenesosa nykysuomalaisen keskipalkasta. Katselin tiliotetta ja syvän kiitollisuuden vallassa ja liikuttuneena ajattelin: ”Kuinka Jumala voi olla näin hyvä! Minähän saarnaisin evankeliumia joka tapauksessa…ja nyt mulle vielä maksetaankin tästä!”

Olen kokenut tuon saman etuoikeuden ja tuoreuden tunteen. Henkeä haukkoen katselen sivusta, kuinka evankeliumi menee Avainmedian työn kautta eteenpäin eri puolilla maailmaa…ja minä saan olla mukana siinä. Avainmediana olemme mukana muun muassa Venäjän kansat Kristukselle -työn tukemisessa. Parasta aikaakin noin 50 evankelioimisryhmää kiertää Venäjällä. Viime vuosien aikana on tavoitettu 11 miljoonaa ihmistä. Yli kolme miljoonaa venäläistä on rukoillut pelastusrukouksen ja noin 2000 uutta rukousryhmää tai uutta seurakuntaa on istutettu. Avainmedian kautta me suomalaiset varustamme noita evankelioimisryhmiä koko raamatuilla, Uusilla testamenteilla ja Johanneksen evankeliumeilla.

Jumalan sana ei tyhjänä palaja. Svetlana on yksi tuon työn hedelmistä. Klikkaa linkkiä, katso liikuttava video ja auta meitä saattamaan evankeliumi tuhansille Svetlanan kaltaisille tänäkin vuonna.

Marko Selkomaa
Avainmedia lähetysjärjestö ry
Apulaistoiminnanjohtaja

Linkki: Svetlana
https://svetlana.fi

BLOGI

Uusi blogiteksti ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia, vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat mm:

  • Mirka Virtanen

  • Ylioppilas, ylistyksenjohtaja

Uusimmat blogitekstit

Puutarhan hoitoa

Julkaistu : 9.6.2024

Kapinoi vastaan!

Julkaistu : 15.5.2024

Kaksi kaverusta

Julkaistu : 15.2.2024

Uskon rannaton meri

Julkaistu : 18.1.2024

Riippuvainen Jeesuksesta.

Julkaistu : 30.11.2023

Sitä on kaikkialla.

Julkaistu : 23.10.2023

Arvokas taideteos

Julkaistu : 7.9.2023

Nenä, korva, varpaanväli.

Julkaistu : 16.6.2023

Viimeiset sanat

Julkaistu : 24.5.2023

Jumala on kutsujen Jumala

Julkaistu : 27.4.2023

Etsikää niin te löydätte

Julkaistu : 30.3.2023

Enemmän uskoa, vähemmän pelkoja

Julkaistu : 16.3.2023

Ajatuksia tulesta.

Julkaistu : 23.2.2023

Vapaasti tulla ja mennä?

Julkaistu : 7.2.2023