Marko Selkomaan terveiset

Kainuulaiset ovat hienoja ihmisiä

”Älä unohda meitä kainuulaisia! Tervetuloa vierailemaan jatkossakin uusissa tehtävissäsi.” Näin totesi eräs Jumala voi! -kokoussarjan kuulija tilaisuuden jälkeen. Jälleen kerran huomasin kainuulaisten vakaan, nöyrän ja kiitollisen mielenlaadun, kun sain vierailla Kainuussa Jumala voi! -kokoussarjassa marraskuussa.

On ollut etuoikeus käväistä Kainuussa lähes vuosittain viimeisen kuuden vuoden aikana. Tehtävässäni evankelistana ja lähetyspastorina, vierailen vuosittain 40-60 eri paikkakunnalla kotimaassamme ja tämän lisäksi teen 4-6 lähetysmatkaa eri kansakuntiin.

Kainuulaisten vastaanotto on ollut liikuttavaa. Kaikkialla Suomessa vastaanotto on erinomainen mutta Kainuussa vastaanotto on ollut suorastaan liikuttavan kiitollista. Muistan, kuinka kuusi vuotta sitten vierailin Sotkamossa. Saarnasin sanaa, niin kuin joka paikkakunnalla teen. Kuitenkin täällä Sotkamossa tapahtui jotain poikkeuksellista: kymmenet seurakuntalaiset ja kokousvieraat tulivat luokseni tilaisuuden jälkeen eteisessä ja jonottivat ja kädestä pitäen kiittivät vierailusta. Jälleen marraskuussa 2019 sain ihmetellä tuota kiitollista, aitoa ja nöyrää asennetta.

Kiitos pastori Jaakko Sopaselle ja Heikki Korpille kampanjan järjestelystä ja medianäkyvyydestä. Kiitos Kuhmon, Kajaanin, Sotkamon, Hyrynsalmen, Suomussalmen ja Paltamon seurakunnille vastaanottamisesta.

Olen verenperintönäni savolainen ja isäni on syntynyt rajan takana Karjalassa mutta jotenkin koen sukulaisuutta teidän kainuulaisten kanssa. Jumalalla on hyvät suunnitelmat Kainuun kansaa kohtaan. Herätys on tulossa. Hengen sateet lisääntyvät. Olkaa lujat ja rohkeat Herrassa, sillä työ Herrassa kantaa ajan tullen hedelmää.

Kiitollisella mielellä,
Marko Selkomaa

BLOGI

Uusi blogiteksti ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia, vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat mm:

  • Mirka Virtanen

  • Ylioppilas, ylistyksenjohtaja

Uusimmat blogitekstit

Kaksi kaverusta

Julkaistu : 15.2.2024

Uskon rannaton meri

Julkaistu : 18.1.2024

Riippuvainen Jeesuksesta.

Julkaistu : 30.11.2023

Sitä on kaikkialla.

Julkaistu : 23.10.2023

Arvokas taideteos

Julkaistu : 7.9.2023

Nenä, korva, varpaanväli.

Julkaistu : 16.6.2023

Viimeiset sanat

Julkaistu : 24.5.2023

Jumala on kutsujen Jumala

Julkaistu : 27.4.2023

Etsikää niin te löydätte

Julkaistu : 30.3.2023

Enemmän uskoa, vähemmän pelkoja

Julkaistu : 16.3.2023

Ajatuksia tulesta.

Julkaistu : 23.2.2023

Vapaasti tulla ja mennä?

Julkaistu : 7.2.2023

Enemmän Häntä

Julkaistu : 5.12.2022

Toukka

Julkaistu : 10.11.2022