Marko Selkomaan terveiset

Kainuulaiset ovat hienoja ihmisiä

”Älä unohda meitä kainuulaisia! Tervetuloa vierailemaan jatkossakin uusissa tehtävissäsi.” Näin totesi eräs Jumala voi! -kokoussarjan kuulija tilaisuuden jälkeen. Jälleen kerran huomasin kainuulaisten vakaan, nöyrän ja kiitollisen mielenlaadun, kun sain vierailla Kainuussa Jumala voi! -kokoussarjassa marraskuussa.

On ollut etuoikeus käväistä Kainuussa lähes vuosittain viimeisen kuuden vuoden aikana. Tehtävässäni evankelistana ja lähetyspastorina, vierailen vuosittain 40-60 eri paikkakunnalla kotimaassamme ja tämän lisäksi teen 4-6 lähetysmatkaa eri kansakuntiin.

Kainuulaisten vastaanotto on ollut liikuttavaa. Kaikkialla Suomessa vastaanotto on erinomainen mutta Kainuussa vastaanotto on ollut suorastaan liikuttavan kiitollista. Muistan, kuinka kuusi vuotta sitten vierailin Sotkamossa. Saarnasin sanaa, niin kuin joka paikkakunnalla teen. Kuitenkin täällä Sotkamossa tapahtui jotain poikkeuksellista: kymmenet seurakuntalaiset ja kokousvieraat tulivat luokseni tilaisuuden jälkeen eteisessä ja jonottivat ja kädestä pitäen kiittivät vierailusta. Jälleen marraskuussa 2019 sain ihmetellä tuota kiitollista, aitoa ja nöyrää asennetta.

Kiitos pastori Jaakko Sopaselle ja Heikki Korpille kampanjan järjestelystä ja medianäkyvyydestä. Kiitos Kuhmon, Kajaanin, Sotkamon, Hyrynsalmen, Suomussalmen ja Paltamon seurakunnille vastaanottamisesta.

Olen verenperintönäni savolainen ja isäni on syntynyt rajan takana Karjalassa mutta jotenkin koen sukulaisuutta teidän kainuulaisten kanssa. Jumalalla on hyvät suunnitelmat Kainuun kansaa kohtaan. Herätys on tulossa. Hengen sateet lisääntyvät. Olkaa lujat ja rohkeat Herrassa, sillä työ Herrassa kantaa ajan tullen hedelmää.

Kiitollisella mielellä,
Marko Selkomaa

BLOGI

Uusi blogiteksti vaihtuu joka toinen viikko.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat:

  • Marko Selkomaa

  • Toiminnanjohtaja (Avainmedia) ja evankelista.

Uusimmat blogitekstit

Hirvikärpäsiä, onhan meitä?

Julkaistu : 16.9.2020

Heinä

Julkaistu : 7.9.2020

Erkki Korhosen muistolle.

Julkaistu : 29.8.2020

Vapauteen!

Julkaistu : 14.8.2020

Tarina Toivon puutarhasta

Julkaistu : 5.8.2020

Masennuksesta

Julkaistu : 26.7.2020

Pidä huolta itsestäsi!

Julkaistu : 30.6.2020

Poika

Julkaistu : 23.6.2020

Yöllinen hätärukous

Julkaistu : 17.6.2020

Tämä kesä on erilainen

Julkaistu : 10.6.2020

Uskaltaisikohan sen uskoa?

Julkaistu : 2.6.2020

Uskaltaudu lähemmäksi!

Julkaistu : 26.5.2020

Täyttykää Hengellä

Julkaistu : 20.5.2020

Elämä on suuremmissa käsissä

Julkaistu : 12.5.2020

Pesitkö kätesi?

Julkaistu : 5.5.2020