Marko Selkomaan terveiset

Kainuulaiset ovat hienoja ihmisiä

”Älä unohda meitä kainuulaisia! Tervetuloa vierailemaan jatkossakin uusissa tehtävissäsi.” Näin totesi eräs Jumala voi! -kokoussarjan kuulija tilaisuuden jälkeen. Jälleen kerran huomasin kainuulaisten vakaan, nöyrän ja kiitollisen mielenlaadun, kun sain vierailla Kainuussa Jumala voi! -kokoussarjassa marraskuussa.

On ollut etuoikeus käväistä Kainuussa lähes vuosittain viimeisen kuuden vuoden aikana. Tehtävässäni evankelistana ja lähetyspastorina, vierailen vuosittain 40-60 eri paikkakunnalla kotimaassamme ja tämän lisäksi teen 4-6 lähetysmatkaa eri kansakuntiin.

Kainuulaisten vastaanotto on ollut liikuttavaa. Kaikkialla Suomessa vastaanotto on erinomainen mutta Kainuussa vastaanotto on ollut suorastaan liikuttavan kiitollista. Muistan, kuinka kuusi vuotta sitten vierailin Sotkamossa. Saarnasin sanaa, niin kuin joka paikkakunnalla teen. Kuitenkin täällä Sotkamossa tapahtui jotain poikkeuksellista: kymmenet seurakuntalaiset ja kokousvieraat tulivat luokseni tilaisuuden jälkeen eteisessä ja jonottivat ja kädestä pitäen kiittivät vierailusta. Jälleen marraskuussa 2019 sain ihmetellä tuota kiitollista, aitoa ja nöyrää asennetta.

Kiitos pastori Jaakko Sopaselle ja Heikki Korpille kampanjan järjestelystä ja medianäkyvyydestä. Kiitos Kuhmon, Kajaanin, Sotkamon, Hyrynsalmen, Suomussalmen ja Paltamon seurakunnille vastaanottamisesta.

Olen verenperintönäni savolainen ja isäni on syntynyt rajan takana Karjalassa mutta jotenkin koen sukulaisuutta teidän kainuulaisten kanssa. Jumalalla on hyvät suunnitelmat Kainuun kansaa kohtaan. Herätys on tulossa. Hengen sateet lisääntyvät. Olkaa lujat ja rohkeat Herrassa, sillä työ Herrassa kantaa ajan tullen hedelmää.

Kiitollisella mielellä,
Marko Selkomaa

BLOGI

Uusi blogiteksti ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia, vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat mm:

Uusimmat blogitekstit

Toukka

Julkaistu : 10.11.2022

Korona-aaltojen välissä.

Julkaistu : 14.10.2022

Inkivääriä vai hunajaa?

Julkaistu : 21.9.2022

Valkoinen sorsa

Julkaistu : 7.9.2022

Pidä kiinni toivosta

Julkaistu : 3.8.2022

Innostu ja onnistu

Julkaistu : 21.7.2022

Kodinrikkoja

Julkaistu : 27.6.2022

”Älkää mukautuko”

Julkaistu : 30.5.2022

Liian suuret kumpparit

Julkaistu : 11.5.2022

Osta totuutta, älä myy.

Julkaistu : 18.4.2022

Tarjolla tulevaisuutta ja toivoa!

Julkaistu : 24.3.2022

Jeesus tulee. Oletko valmis?

Julkaistu : 3.3.2022

Suomen kohtalon hetki

Julkaistu : 13.2.2022

Valinnan paikka

Julkaistu : 27.1.2022