Marko Selkomaan terveiset

Kainuulaiset ovat hienoja ihmisiä

”Älä unohda meitä kainuulaisia! Tervetuloa vierailemaan jatkossakin uusissa tehtävissäsi.” Näin totesi eräs Jumala voi! -kokoussarjan kuulija tilaisuuden jälkeen. Jälleen kerran huomasin kainuulaisten vakaan, nöyrän ja kiitollisen mielenlaadun, kun sain vierailla Kainuussa Jumala voi! -kokoussarjassa marraskuussa.

On ollut etuoikeus käväistä Kainuussa lähes vuosittain viimeisen kuuden vuoden aikana. Tehtävässäni evankelistana ja lähetyspastorina, vierailen vuosittain 40-60 eri paikkakunnalla kotimaassamme ja tämän lisäksi teen 4-6 lähetysmatkaa eri kansakuntiin.

Kainuulaisten vastaanotto on ollut liikuttavaa. Kaikkialla Suomessa vastaanotto on erinomainen mutta Kainuussa vastaanotto on ollut suorastaan liikuttavan kiitollista. Muistan, kuinka kuusi vuotta sitten vierailin Sotkamossa. Saarnasin sanaa, niin kuin joka paikkakunnalla teen. Kuitenkin täällä Sotkamossa tapahtui jotain poikkeuksellista: kymmenet seurakuntalaiset ja kokousvieraat tulivat luokseni tilaisuuden jälkeen eteisessä ja jonottivat ja kädestä pitäen kiittivät vierailusta. Jälleen marraskuussa 2019 sain ihmetellä tuota kiitollista, aitoa ja nöyrää asennetta.

Kiitos pastori Jaakko Sopaselle ja Heikki Korpille kampanjan järjestelystä ja medianäkyvyydestä. Kiitos Kuhmon, Kajaanin, Sotkamon, Hyrynsalmen, Suomussalmen ja Paltamon seurakunnille vastaanottamisesta.

Olen verenperintönäni savolainen ja isäni on syntynyt rajan takana Karjalassa mutta jotenkin koen sukulaisuutta teidän kainuulaisten kanssa. Jumalalla on hyvät suunnitelmat Kainuun kansaa kohtaan. Herätys on tulossa. Hengen sateet lisääntyvät. Olkaa lujat ja rohkeat Herrassa, sillä työ Herrassa kantaa ajan tullen hedelmää.

Kiitollisella mielellä,
Marko Selkomaa

BLOGI

Uusi blogiteksti vaihtuu joka toinen viikko.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat mm:

Uusimmat blogitekstit

Nujupussi

Julkaistu : 9.1.2022

Lämmin henkäys talvisäässä

Julkaistu : 23.12.2021

Aika päivittää vai päivitellä?

Julkaistu : 7.12.2021

Hyvä kysymys

Julkaistu : 17.11.2021

Uusi alku Alkulan tilalla!

Julkaistu : 4.11.2021

Elämä yllättää!

Julkaistu : 25.10.2021

Muumitikkarit

Julkaistu : 6.10.2021

Erityinen kainuulainen

Julkaistu : 23.9.2021

Siunatkaa!

Julkaistu : 16.9.2021

Kova jätkä!

Julkaistu : 30.8.2021

Arkista jumalanpalvelusta

Julkaistu : 24.8.2021

Sydämen huokaus.

Julkaistu : 3.8.2021

Aarre

Julkaistu : 8.7.2021

Vauvaterveisiä

Julkaistu : 11.6.2021