Rukousvetoomus

Tämänkertainen blogikirjoitus on poikkeuksellinen ja erittäin ajankohtainen ja tärkeä. Siksi julkaisemme sen myös täällä.
Eri puolilla Suomea on tämä Martti Ahvenaisen laatima rukousvetoomus julkaistu, että kristityt eri seurakunnissa voisivat sydämestään kääntyä hyvän Jumalan puoleen pyytäen, että hänen tahtonsa saisi tapahtua Suomessa.

RUKOUSVETOOMUS

Maassamme on tapahtunut viime vuosina suuria muutoksia hengellisellä rintamalla. Islamin vaikutus näkyy yhä voimakkaammin koululaitoksessa, mediassa ja politiikassa. Yhteiskunta kulkee Setan talutusnuorassa, eduskuntaa ja valtakirkon johtoa myöten.

Valtakunnansyyttäjä pohtii syytteen nostamista Raamatun tekstin lainaamisesta. Piispoilla ei ole mitään sanottavaa Raamatun arvo­vallasta Jumalan sanana. Sisä­ministeri vaatii kannabiksen käytön laillistamista ja muslimien lisäämistä poliisivoimiin. Hallitus ei piittaa moraalisista ja hengellisistä arvoista, ja valtiovallan suhde Israeliin loitontuu entisestään. Suomi on äänestänyt YK:ssa Is­raelia vastaan.

Monet uskovat ovat varmasti ymmällään tästä kaikesta. Mihin tämä johtaa? Raamatusta tiedämme, että Jumalan sanan hylkääminen ja jumalattomuus tuo kurituksen. Suomi on vaarallisella tiellä.

Oulun profetia sai aikanaan 1960-luvun alussa kansan liikkeelle. Kun sen lisäksi Neuvosto­liitto lähetti noottinsa, kirkot täyttyivät hartaista kuulijoista. Nyt on ilmassa vakavia merkkejä tilanteen muuttumisesta, mutta näyttää siltä, ettei sitä ymmärretä tarpeeksi, ovathan asiat vielä ulkonaisesti hyvin. Tarvetta rukoukseen herätyksen ja esi­vallan puolesta on mitä suurimmassa määrin.

Ehdotan, että kaikissa maamme helluntaiseurakunnissa otettaisiin myös sunnuntaipäivän tilaisuuksissa rukousaiheeksi Suomen hengellinen tila ja esivalta. Raamattu kehottaa meitä siihen. Jumala voi muuttaa asioita, kun hänen omansa rukoilevat.

Martti Ahvenainen
Tampere

BLOGI

Uusi blogiteksti vaihtuu joka toinen tiistai (Parillinen viikko).

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat:

  • Marko Selkomaa

  • Toiminnanjohtaja (Avainmedia) ja evankelista.

Uusimmat blogitekstit

Keskeytys

Julkaistu : 25.3.2020

Jumalan sana vai Jumalan Sana?

Julkaistu : 3.3.2020

Hetki ennen kuolemaa

Julkaistu : 18.2.2020

Totuuden etsintää

Julkaistu : 11.2.2020

Terveiset kouluilta

Julkaistu : 4.2.2020

Lähetystyön aitiopaikalla

Julkaistu : 28.1.2020

”Olisinpa kuollut!”

Julkaistu : 21.1.2020

Rukousvetoomus

Julkaistu : 14.1.2020

Astutaan esiin!

Julkaistu : 7.1.2020

Luottaisitko sinäkin?

Julkaistu : 31.12.2019

Jouluinen tarina

Julkaistu : 24.12.2019

Joulusaarna 2019

Julkaistu : 16.12.2019

Elämään sisälle

Julkaistu : 9.12.2019

Elämäni rohkeimmat teot

Julkaistu : 2.12.2019