Voitamme sieluja!

Marko Selkomaa, Avainmedia;

Paavali kirjoittaa roomalaisille valtavasta mahdollisuudesta, joka on jokaisen ihmisen ulottuvilla:
”Onhan kirjoitettu: Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu” (Room. 10:13).

Jokainen ihminen voi siis kokea pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Siksi Kristus tuli maan päälle ja siksi meillä on tehtävä, jottei yksikään hukkuisi.

Maaliskuussa 2020 maailman väkiluku ylitti 7,8 miljardia. Tilastotieteilijöiden mukaan tuosta ihmisjoukosta 2,4 miljardia tunnustautuu kristityiksi ja 5,4 miljardia on ei-kristittyä.

Pysähdy kanssani hetkeksi ja kuvittele: 5,4 miljardia ihmissielua, jotka etsivät pelastusta, toivoa ja tarkoitusta elämäänsä! 5,4 miljardia yksilöä, joiden puolesta Jeesus Kristus vuodatti verensä. Valtava ihmismeri, joka koostuu tuntevista, kokevista, eri kieliä ja kansoja edustavista iankaikkisista ihmissieluista. Nämä miljardit ihmiset ilman Kristusta tarvitsevat sanoman Jeesuksen Kristuksen pelastavasta voimasta. Evankeliumin julistuksen tarve on näiden numeroiden valossa edelleenkin valtaisa. Maailma odottaa evankeliumia.
Avainmedian tehtävä on evankelioida yksilöitä ja kansakuntia. Tämän lisäksi synnytämme seurakuntia ja kasvatamme niitä kohdemaissa, median välityksellä. Evankeliointi ja opetuslapseuttaminen ovat siis lähetyskäskystä nousevat toimintamme ydintehtävät.

Me julistamme evankeliumia median (Avainmedia) monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Isi, tule kotiin! -kampanjan välityksellä saamme olla työssä Venäjällä. ShelanuTV Israelissa aloitti sosiaalisessa mediassa ja katsojamäärät ovat huikeat ja Ashdodissa jälkihoitotyö etenee. Voimme lukea terveisiä Perun radiotyörintamalta sekä innostavia palautteita arabityöstä, jossa muslimitaustaiset henkilöt ovat katsoneet ja reagoineet lähetyksiimme yhä lisääntyvällä innolla. Kaiken tämän lisäksi on rohkaisevaa, että työmme täällä kotikentällämmekin edistyy: Tule uskoon -sivuilla on suosittu ääniraamattu, joka on päivitetty Raamattu Kansalle -versioon; olemme tuottaneet UskoTV:lle sarjan lopun ajoista, someen Avainsana-hartaudet, radio-ohjelmiamme on podcasteina ja toimimme Instagaramissa.

”Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet!” (Room. 10:15). On siis lähtijöitä, julistajia ja niitä, jotka mahdollistavat evankeliumin julistustyön. Ilman sinun kaltaisiasi lähettäjiä, jotka sydämestään rukoilevat ja uhraavat varoistaan sielujen pelastumisen tähden, työmme ei olisi mahdollista. Kiitos, että autat meitä julistamaan Kristusta kaikkialla maailmassa. Olemme Avainmedialla kiitollisia, että voimme olla kanssasi yhteisrintamassa maailmanlaajuisessa elonkorjuussa. Työ on vielä kesken. Yhdessä voitamme sieluja median välityksellä.

”Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?” (Room. 10:14).

BLOGI

Uusi blogiteksti vaihtuu joka toinen viikko.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat:

Uusimmat blogitekstit

Muumitikkarit

Julkaistu : 6.10.2021

Erityinen kainuulainen

Julkaistu : 23.9.2021

Siunatkaa!

Julkaistu : 16.9.2021

Kova jätkä!

Julkaistu : 30.8.2021

Arkista jumalanpalvelusta

Julkaistu : 24.8.2021

Sydämen huokaus.

Julkaistu : 3.8.2021

Aarre

Julkaistu : 8.7.2021

Vauvaterveisiä

Julkaistu : 11.6.2021

Yhteys on enemmän

Julkaistu : 2.6.2021

Hyvää äitienpäivää!

Julkaistu : 9.5.2021

Maaliin asti!

Julkaistu : 24.4.2021

Opistonmäen opettamaa

Julkaistu : 10.4.2021

Pääsiäinen

Julkaistu : 31.3.2021