Voitamme sieluja!

Marko Selkomaa, Avainmedia;

Paavali kirjoittaa roomalaisille valtavasta mahdollisuudesta, joka on jokaisen ihmisen ulottuvilla:
”Onhan kirjoitettu: Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu” (Room. 10:13).

Jokainen ihminen voi siis kokea pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Siksi Kristus tuli maan päälle ja siksi meillä on tehtävä, jottei yksikään hukkuisi.

Maaliskuussa 2020 maailman väkiluku ylitti 7,8 miljardia. Tilastotieteilijöiden mukaan tuosta ihmisjoukosta 2,4 miljardia tunnustautuu kristityiksi ja 5,4 miljardia on ei-kristittyä.

Pysähdy kanssani hetkeksi ja kuvittele: 5,4 miljardia ihmissielua, jotka etsivät pelastusta, toivoa ja tarkoitusta elämäänsä! 5,4 miljardia yksilöä, joiden puolesta Jeesus Kristus vuodatti verensä. Valtava ihmismeri, joka koostuu tuntevista, kokevista, eri kieliä ja kansoja edustavista iankaikkisista ihmissieluista. Nämä miljardit ihmiset ilman Kristusta tarvitsevat sanoman Jeesuksen Kristuksen pelastavasta voimasta. Evankeliumin julistuksen tarve on näiden numeroiden valossa edelleenkin valtaisa. Maailma odottaa evankeliumia.
Avainmedian tehtävä on evankelioida yksilöitä ja kansakuntia. Tämän lisäksi synnytämme seurakuntia ja kasvatamme niitä kohdemaissa, median välityksellä. Evankeliointi ja opetuslapseuttaminen ovat siis lähetyskäskystä nousevat toimintamme ydintehtävät.

Me julistamme evankeliumia median (Avainmedia) monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Isi, tule kotiin! -kampanjan välityksellä saamme olla työssä Venäjällä. ShelanuTV Israelissa aloitti sosiaalisessa mediassa ja katsojamäärät ovat huikeat ja Ashdodissa jälkihoitotyö etenee. Voimme lukea terveisiä Perun radiotyörintamalta sekä innostavia palautteita arabityöstä, jossa muslimitaustaiset henkilöt ovat katsoneet ja reagoineet lähetyksiimme yhä lisääntyvällä innolla. Kaiken tämän lisäksi on rohkaisevaa, että työmme täällä kotikentällämmekin edistyy: Tule uskoon -sivuilla on suosittu ääniraamattu, joka on päivitetty Raamattu Kansalle -versioon; olemme tuottaneet UskoTV:lle sarjan lopun ajoista, someen Avainsana-hartaudet, radio-ohjelmiamme on podcasteina ja toimimme Instagaramissa.

”Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet!” (Room. 10:15). On siis lähtijöitä, julistajia ja niitä, jotka mahdollistavat evankeliumin julistustyön. Ilman sinun kaltaisiasi lähettäjiä, jotka sydämestään rukoilevat ja uhraavat varoistaan sielujen pelastumisen tähden, työmme ei olisi mahdollista. Kiitos, että autat meitä julistamaan Kristusta kaikkialla maailmassa. Olemme Avainmedialla kiitollisia, että voimme olla kanssasi yhteisrintamassa maailmanlaajuisessa elonkorjuussa. Työ on vielä kesken. Yhdessä voitamme sieluja median välityksellä.

”Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?” (Room. 10:14).

BLOGI

Uusi blogiteksti ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Blogikirjoitukset eivät välttämättä edusta Sotkamon Helluntaiseurakunnan virallista linjaa, vaan ovat kirjoittajien omaa tulkintaa, ajatuksia ja kokemusta uskosta ja elämästä. Kirjoitusten tarkoitus ei ole antaa vain vastauksia, vaan myös herättää kysymyksiä.

Blogia kirjoittavat mm:

  • Mirka Virtanen

  • Ylioppilas, ylistyksenjohtaja

Uusimmat blogitekstit

Puutarhan hoitoa

Julkaistu : 9.6.2024

Kapinoi vastaan!

Julkaistu : 15.5.2024

Kaksi kaverusta

Julkaistu : 15.2.2024

Uskon rannaton meri

Julkaistu : 18.1.2024

Riippuvainen Jeesuksesta.

Julkaistu : 30.11.2023

Sitä on kaikkialla.

Julkaistu : 23.10.2023

Arvokas taideteos

Julkaistu : 7.9.2023

Nenä, korva, varpaanväli.

Julkaistu : 16.6.2023

Viimeiset sanat

Julkaistu : 24.5.2023

Jumala on kutsujen Jumala

Julkaistu : 27.4.2023

Etsikää niin te löydätte

Julkaistu : 30.3.2023

Enemmän uskoa, vähemmän pelkoja

Julkaistu : 16.3.2023

Ajatuksia tulesta.

Julkaistu : 23.2.2023

Vapaasti tulla ja mennä?

Julkaistu : 7.2.2023